Откако со години Моника беше ѕвезда на нивните кампањи , на социјалните мрежи се појавика фотографии и снимки на кои се гледа дека Дева ја наследила убавината , но и работата на својата мајка.

И покрај тоа што снимателите не можеле сосема да се приближат , се гледа дека Дева ја наследила убавината на својата мајка , која е прогласена за една од најубавите жени на светот.

Само е познато дека Дева ќе рекламира нов парфем на Долче и Габана , а спотот е снимен во градот Равело. За да помине се во најдобар ред , се погрижи мајката Моника , која цело време беше до својата ќерка.

Освен Дева , поранешните сопружници ја имаат и