MKDNews.com

Gmail ги почести своите корисници за 15. роденден

Gmail ги почести своите корисници за 15. роденден
април 03
07:10 2019

Gmail по повод 15 . роденден ги почести своите корисници со нови опции.

Една од новите опции за корисниците е опција за закажување датуми и час на праќање на меиловите. Оваа опција до сега Gmail ја објави во неколку екстензии. Кога опцијата ќе им стане достапна на сите , ќе може да се активира со клик на стелката покрај ознаката Send.

Тука е и опцијата Smart Compose , која учи сама да се прилагодува на навиките и на стилот на корисникот.Оваа опција , со помош на цвештачка интелигенција чќе знае да ги препознае вообичаените поздрави на корисникот.

Тоа значи дека доколку корисникот сдвоите меилови ги почнува со ,,Хеј” или ,,Здраво” , нема да мора веќе да ги повторува овие зборови.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар