MKDNews.com

Швалер висел потполно гол, а соседите го снимале во незавидната ситуација (видео)

Швалер висел потполно гол, а соседите го снимале во незавидната ситуација (видео)
ноември 29
07:42 2018

Бидејќи мажот неочекувано се вратил дома, на еден љубовник – Кинез, не му останало ништо друго освен да скокне од прозорец.

Висел така некое време потполно гол, а соседите го снимале во незавидната ситуација. По некое време, му снемало сила, па треснал доле.

Имал среќа што паднал врз пластична канта за ѓубре, а не на бетон.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести