Папараците успеаја да ја ,,фатат” убавата и секогаш беспрекорно дотераната Софија без грам шминка.

Таа е фотографирана на излегување од теретана , каде очигледно добро се грижи за своето тело .

46- годишната манекенка и актерка е фотографирана пред теретана во западен Холивуд .