MKDNews.com

Нарачајте кафе и ќе добиете орален секс

Нарачајте кафе и ќе добиете орален секс
јули 30
16:15 2018

Станува збор за тоа дека со кафе можете да добиете и орален секс. Се разбира, кафето „зачинето“ на тој начин е малку поскапо од обичното.

Муштериите ќе имаат можност да нарачат проститутка за орален секс, со кафето, и тоа преку ајпод. Таквата „услога“ ќе ги чини нешто повеќе од 50 евра, пренесуваат странските медиуми.

Вакви видови на кафулиња веќе постојат на Тајланд, па токму нивната популарност била инспирација и за ова швајцарско кафуле по име “Facegirl”.

Проституцијата во Швајцарија е легална, меѓутоа сексуалните работнички мораат да имаат посебни дозволи.

-Мажите можат да нарачаат пијалак и малку да се релаксираат, а сето тоа ќе трае од 5 до 10 минути“, кажал Бредли Шаве во име на “Facegirl”.

Од друга страна се појавија и бројни критичари кои го осудуваат ваквиот пристап, затоа што сметаат дека од тоа ќе профитираат само бизнисмените кои тоа ќе го користата како предност за деловни разговори и состаноци.

WorldNews@TWNupdate

Café offers men oral sex if they buy coffee http://twnupdate.com/ca

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар