MKDNews.com

Фејсбук вработува Македонец

Фејсбук вработува Македонец
јули 31
07:30 2018

Фејсбук на својот официјален сајт за вработување има објавено отворено работно место за Македонец.

Успешниот кандидат ќе работи со македонскиот пазарен тим за да ги разгледа содржините пријавени за потенцијални злоупотреби, да ги реши проблемите со корисничките сметка, да го подобри општото искуство за поддршка на македонскиот пазар, како и да ги реши тематските глобални проблеми.
Лицето ќе биде дел од тимот кој анализира податоци и ќе помогне Facebook да ги прошири операциите преку оптимизирање и автоматизирање на процесите, решавање на предизвикувачки проблеми и што е најважно, нивното превенирање.
Позицијата е со цело работно време.

Ако досега не сте го ускладиле своето работење согласно правилата на ФБ, време е да го сторите тоа. Ова подразбира низа технички адаптации, но и новинарски и етички пред се. За оние кои веќе ги следат правилата, ова нема да биде проблем.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар