Имено, Ешли имапа дупка во увото во која се заглавила цела змија која не можела да ја извади па морала да побара помош од лекарите.

Змијата е нејзното домашно милениче, а лекарите за среќа најдоа начин брзо да ја ослободат.

Додека чекала лекарите да и ја извадат змијата од Увото, Ешли постирала неколку селфи на Фејсбук, и им објаснувала на пријателите што и се случува.

Патем напиша: „Еден од најлудите моменти во мојот живот. Завршив на ургентен зошто змија ми се заглави во увото. Се се случи толку брзо, кога сфатив што се случи беше доцна. Докторите го исправија моето уво, а потоа со помот на жица, успеаја да ја извлечат змијата, а да не ја повредат“.