MKDNews.com

Секој ден користите Вибер, но ова сигурно не сте го забележале (видео)

Секој ден користите Вибер, но ова сигурно не сте го забележале (видео)
јуни 05
19:59 2018

Доколку се сомневате дека некој повремено ви го зема телефонот без ваша дозвола и знаење, можете едноставно да се заштитите.

Кога ќе ви пристигне порака од некој кој е во опцијата сокриен чет, имате информација дека сте примиле порака, но нејзината содржина не се прикажува на екранот се додека не побарате скриен чет во вашата листа на контакти и впишете таен ПИН.

Тоа всушност значи дека апликацијата ви дава можност да сокриете разговор и тој да не се појавува во листата каде се наоѓаат другите разговори. Освен тоа, разговорот не е само скриен, туку е заклучен со ПИН комбинација која можете самите да ја осмислите.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар