MKDNews.com

Давид и Катерина имаат оштетен вид- потребна им е наша помош!

Давид и Катерина имаат оштетен вид- потребна им е наша помош!
јуни 23
08:44 2018

Десет годишниот Давид и 13-годишната Катерина Рујковски имаат оштетен вид и за да можат да го завршат своето образование нормално, потребни им се специјални ТВ лупи кои родителите не се во можност да им ги обезбедат.

Семејството Рујковски апелира до сите хумани луѓе и институции да им помогнат на младите Давид и Катерина преку донации.

Таткото на Давид и Катерина за „КУРИР“ вели дека едната ТВ лупа веќе е купена, благодарение на хуманите граѓани кои до сега донираа, но потребни им се уште средства.

 

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар