MKDNews.com

Антонио Милошоски: Додека диши, Заев лаже!

Антонио Милошоски: Додека диши, Заев лаже!
јуни 13
06:02 2018

Facebook  статус на  Антонио Милошоски:

Кога се колне во дедо, татко, син и ќерка, лаже! 
Додека ве гледа во очи, се смее и ве лаже
И кога збори за Уставот на Република Македонија, лаже
И многу работи ќе се сменат, но овој човек нема да престане да лаже!

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар