MKDNews.com

Мајмуни зависници од бензин (видео)

Мајмуни зависници од бензин (видео)
ноември 13
07:56 2017

Мајмуните пијат бензин од паркирани мотори.

Мајмуни почнале да ги “напаѓаат“ моторите на локалните жители во градот Панипат во северна Индија. Ти ги кинеле цревата за дотур на бензин и го пиеле бензинот од резервоарот на моторот.

Мајмуните се најверојатно зависни од бензинот, бидејќи одбиваат да јадат банани и друга храна, изјавил локален жител.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар