MKDNews.com

Македонец застрелан во неговиот дом во Австралија

Македонец застрелан во неговиот дом во Австралија
август 07
07:51 2017

Дејан Димитровски е убиен во неговиот дом во Перт западна Австралија.

Полицијата трага по убијците. Дејан (36 години) е брат на Наталија која во 2012 година ја поли со бензин и запали Дана Вулин, по што беше осудена на 17 години затвор.

Погледнете го емотивниот повик на мајката на Дејан Лилјана

Барај Вести