MKDNews.com

Натпревар во јадење хот дог (видео)

Натпревар во јадење хот дог (видео)
јули 10
05:05 2017

Натпреварот се одржува секоја година во Њујорк односно на островор Кони по повод 4- јули ден на независноста на САД.

Оваа година на натпреварот победи Џои (Вилицата) Честнат. Тој успеа да изеде неверојатни 72 хот дога за само 10 минути.

Овој натпревар прв пат се одржал во 1916 година.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com