MKDNews.com

Гуштер со 160 000 следбеници на Инстаграм

Гуштер со 160 000 следбеници на Инстаграм
јули 13
06:05 2017

Гуштерот Мекгајвер е вистински хит на интернет.

Неверојатниот гуштер со големина како куче е вистинска ѕвезда на социјалните мрежи.

Авантурите на огромниот Мекгајвер  на Инстаграм ги следат дури 160 000 луѓе.

Барај Вести